Monica Anghel a nascut un baietel

Monica Anghel a nascut un baietel

 MONICA ANGHEL  europa.fm

"Nu ma feresc sa spun cine este iubitul meu, doar ca nu am voie sa o fac, pentru ca el lucreaza in serviciile secrete si nu pot sa-i divulg numele!"

Cantareata Monica Anghel a nascut, in aceasta dimineata, un baietel sanatos de 3,300 kilograme. A primit nota 10 de la medici si va primi numele de Aviv Alexandru Anghel. Monica Anghel nu este casatorita cu tatal baiatului, cu care are o relatie de doi ani, scrie ziare.com.

"Sunt fericita si mi-e bine. Suntem impreuna de aproape un an si imi place cum decurge relatia noastra. Nu ma feresc sa spun cine este iubitul meu, doar ca nu am voie sa o fac, pentru ca el lucreaza in serviciile secrete si nu pot sa-i divulg numele", afirma, inainte sa ramana insarcinata, vedeta. Proaspatul tata are 39 de ani si e alintat Gughi.

Monica Anghel a prezentat, pana aproape de soroc, matinalul de la Europa FM, alaturi de Bogdan Miu.

Cantareata transmitea de acasa, din varful patului, dupa ce echipa de la postul de radio i-a montat un studio mobil. Colegii de la Europa FM au inaugurat o sectiune in care fanii Monicai ii pot trimite mesaje de felicitare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
19

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
51

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
39

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...