Monden! Omul de afaceri Cornel Şfaiţer îl cunună pe fiul unui fost ofiţer DGA

Monden! Omul de afaceri Cornel Şfaiţer îl cunună pe fiul unui fost ofiţer DGA

   Facebook

Omul de afaceri Cornel Şfaiţer va fi la sfârşitul lunii mai naş de cununie.

Patronul Voronskaya şi soţia sa, Daniela, vor fi părinţii spirituali ai fiului lui Tiberiu Furdui, fost ofiţer al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi fost purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţe.

Silviu Furdui şi aleasa inimii sale, Adriana Gabriela Sabie, ambii în vârstă de 28 de ani, îşi vor uni destinele pe 30 mai, cununia civilă şi religioasă urmând a avea loc la Vorona.

Petrecerea de nuntă va avea loc într-un restaurant deschis vara aceasta la Vorona de familia Şfaiţer. Omul de afaceri Cornel Şfaiţer este unchiul lui Silviu, fiind frate cu mama acestuia.

Meniul de la petrecerea celor doi tineri va fi un mix de bucătărie de lux cu o reinterpretare a bucătăriei tradiţionale şi totul va purta semnătura lui chef Silviu Furdui. De buna dipoziţie a invitaţilor se vor ocupa băieţii de la Talisman.

Cei doi tineri s-au cunoscut în urmă cu trei ani la Vorona, la bunici. Silviu este chef într-un restaurant de lux din România iar iubita sa, Gabriela, este farmacistă, aceştia locuind în Bucureşti.

Foto Facebook: Gabriela şi Silviu


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
30

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
127

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
45

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...