Moment jenant în CL. Un botoșănean venit cu o petiție a fost trimis acasă (video)

Consiliul Local (CL) a refuzat să acorde cuvântul unui botoșănean care solicitase permisiunea de a interveni în debutul ședinței ordinare de joi. Declinarea a fost urmarea voturilor exprimate de consilierii social-democrați, iar atitudinea a fost taxată de opoziție.

Liberala Cătălina Lupașcu s-a arătat stupefiată de tranșarea demersului cetățenesc.

„În mandatul de patru ani ar trebui să aveți răbdare un sfert de oră, 20 de minute, să ascultați ce își dorește un botoșănean de la noi. Mi se pare că anul acesta seamănă din ce în ce mai mult cu o perioadă... de mult mi-aș fi dorit să fie uitată. Vă spun sincer, nu vă înțeleg. Mai ales că suntem în prag de sărbători. Oamenii au nevoi, își doresc să fie ascultați, poartă povara unor nemulțumiri, poate chiar legate de activitatea noastră. Nu înțeleg de ce ați făcut acest lucru”, a atras atenția aceasta.

„Doar este o amânare a intervenției. Oricând, într-o altă ședință, dumnealui va putea vorbi”, a răspuns consilierul PSD Marius Rogojinschi.

Botoșăneanul venit să petiționeze CL a părăsit sala imediat după afișarea rezultatului voturilor, dar nu înainte de a le ura aleșilor sărbători fericite.

 

 


 

 

Spune-ne opinia ta