Moldoveanca depistata cu 450 de pachete de tigari intr-un autoturism Volkswagen Touran!

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în cursul zilei de ieri aproximativ 600 pachete de ţigări acunse în bagajele unor cetăţeni moldoveni. Ţigările urmau a fi comercializate pe piaţa neagră, valoarea acestora ajungând la 2.500 lei.

Cetăţenii moldoveni, care au fost descoperiţi transportând ţigări ascunse în bagajele personale, nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru acestea, declarând că au cumpărat ţigările din localităţile apropiate frontierei, de la diverse persoane, în scopul comercializării în piaţa Botoşani.

Una dintre capturi a fost realizată ieri, pe raza localităţii Ungureni, când a fost oprit pentru control un autoturism marca VW Touran, înmatriculat în R.Moldova, în care se afla Elena U., de 38 de ani, din R.Moldova. În bagajele ei au fost descoperite 450 pachete de ţigări, de provenienţă R. Moldova.

Femeia nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru ţigări, declarând că le-a achiziţionat din Săveni în scopul comercializării în Botoşani. Poliţiştii de frontieră i-au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1000 lei, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării.

Acţiunile poliţiei de frontieră vor continua, în întreaga zonă de competenţă, în vederea depistării şi sancţionării persoanelor implicate în traficul ilegal cu produse accizabile, precum şi reţinerii în vederea confiscării a mărfurilor traficate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
199

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
424

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
121

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...