Modificări în ceea ce privește circulația pe mai multe străzi din municipiul Botoșani! Vezi unde!

Comisia de sistematizare a circulației în municipiul Botoșani a luat o serie de decizii privind desfășurarea traficului rutier pe mai multe străzi din oraș, ca urmare a propunerilor venite atât din partea cetățenilor, a Poliției Locale, consilierilor locali, cât și a unor instituții publice.

Membrii comisiei, întruniți marți în ședinţă, au hotărât ca oprirea să fie interzisă pe strada Marchian, lângă Spitalul Județean Mavromati, aceeași măsură fiind și pentru Bulevardul Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între sensul giratoriu și Casa Tineretului, precum și pe strada Petru Rareș, tronsonul cuprins între Bulevardul Mihai Eminescu și Calea Națională.

O altă hotărâre luată a fost interzicerea accesului autovehiculelor peste 3,5 tone pe strada Iuliu Maniu 121 spre Petru Rareș, și pe strada Iuliu Maniu intersecție cu strada Lalelelor.

Este interzis și accesul autovehiculelor peste 3,5 tone la intrarea în Bulevardul Mihai Eminescu dinspre Iași, și vor fi montate indicatoare Cedează trecerea pe Al. Porumbelului intersecție cu strada Porumbelului și pe Al. Porumbelului intersecție cu strada Codrului, un indicator Acces interzis urmând a fi montat și la intrarea în Aleea Unirii, nr. 12, iar un indicator Oprirea interzisă va fi montat pe strada Pușkin și Victoriei (Camera de Comerț).

De asemenea, pe Aleea Unirii va fi montat indicator de sens unic.

Membrii comisiei au mai aprobat înființarea unei treceri de pietoni pe strada Nicolae Iorga, la Ocolul Silvic, și interzicerea accesului autovehiculelor peste 7,5 tone pe strada Pajiștei și strada Tulbureni, de la Troitță spre Șoseaua Iașului.

Consilierul local Corneliu Furtună a venit cu propunerea ca la intersecția străzii Pușkin cu Petru Rareș să fie montate semafoare, membrii comisiei de sistematizare a circulației dând un acord de principiu, urmând ca la anul să fie montate și semafoarele.

În zona Școlii nr. 13 va fi montat un indicator Acces Interzis. De asemenea, indicatoare cu circulația interzisă vor fi montate pe aleile care au acces spre pietonalele din municipiu. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Județean de Excelență Botoșani organizează testare pentru admiterea în anul școlar 2024-2025!

Thursday, 10 October 2024

Testarea elevilor va avea loc sâmbătă aceasta, pe data de 12 octombrie 2024, la ora 9:00. Elevii vor trebui să fie prezenți în sala de examen între orele 8:30 - 8:45. Centr...

AJPIS: Bani în avans pentru persoanele cu nevoi speciale din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Suma totală platită este  de 10.754.639  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Ansambluri folclorice din țară, Ucraina și Republica Moldova, pe scena unui festival dintr-o localitate din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Evenimentul, programat pentru 13 octombrie 2024, marchează o revenire mult așteptată, ediția anterioară având loc în 2009. Această reluare a festivalului aduce și o noutate: evenime...