Modern Calor: Populatia poate depune cereri pentru ajutoarele la incalzire!

Societatea comercială Modern Calor SA Botoşani informează populaţia că începând de joi, 14 octombrie, primeşte cereri pentru acordarea de ajutoare pentru încălzirea locuinţei cu energie termică în sezonul rece 2010- 2011.

Ajutoarele se acordă familiilor cu un venit sub 615 lei/membru de familie, iar cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea sprijinului financiar pot fi obţinute, completate şi depuse la sediul societăţii Modern Calor (fostul Serviciu comercial al Termica) de pe strada Vârnav (lângă Şcoala 7).

Cererile trebuie însoţite copie după actele doveditoare privind componenţa familiei, documentele doveditoare privind veniturile realizate (orice document oficial care atestă venitul net declarat, adeverinţă angajator cu menţiunea acordării/neacordării tichetelor de masă, cupoane pensii, cupoane indemnizaţii şi stimulente, adeverinţe burse levi/studenţi), adeverinţă de venit eliberată de Agenţia Naţională de Administraţie Fiscală şi vizată de Serviciul de cadastru al Primăriei municipiului Botoşani (cu sediul la Casa Cărţii).

Chiriaşii trebuie să prezinte un contract de închiriere, încheiat în prezenţa unui notar, iar persoanele care au beneficiat de ajutor de şomaj trebuie să anexeze o copie după cartea de muncă (prima şi ultima pagină). Cererile se pot depune până pe 10 noiembrie, se arata intr-un comunicat al societatii.

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
39

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
534

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...