Modern Calor începe furnizarea agentului termic

Modern Calor începe furnizarea agentului termic

Având în vedere scăderea temperaturilor exterioare și prognoza meteo pentru următoarea perioadă, societatea Modern Calor va începe, de luni, 17 octombrie 2022, furnizarea de energie termică în locuințele din municipiul Botoșani.

După punerea în funcțiune a întregului sistem de distribuție, furnizarea se va face doar pe timpul nopții sau pe parcursul întregii zile în funcție de evoluția temperaturilor atmosferice.

Rugăm clienții companiei să se asigure că lucrările la instalațiile interioare din imobile sunt funcționale și lucrările de întreținere sunt finalizate la timp astfel încât să fie evitate incidentele ce pot apărea odată cu încărcarea acestora cu apă fierbinte.

Asociațiile de proprietari au obligația de a se asigura ca instalațiile din blocuri – de alimentare cu energie termică - sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările interioare.

Clienții care încă nu doresc să li se furnizeze energie termică au posibilitatea de a opri încălzirea la nivelul fiecărei scări de bloc.

Totodată, Modern Calor comunică fapul că, potrivit art. 30, alin. (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire. 

Problemele apărute în timpul furnizării încălzirii va rugăm să le transmiteți pe adresa de email office@moderncalor.ro, relații.clienti@moderncalor.ro sau la Dispeceratul termic nr. telefon 0231 535 340 sau 0231 515 159.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
75

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
869

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
266

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...