Moartea celor 147 de mucenici africani

Moartea celor 147 de mucenici africani
Nu, de data aceasta șefii statelor nu se vor mai îngrămădi la o ipocrită poză de solidaritate simbol. Au făcut-o pentru câțiva caricaturiști nerușinați. De data aceasta nu se vor mai face semne pe care să fie scris solidar "Je suis Chretienne aussi"… Africa este neagră. Africa este departe. Africa nu e "a noastră".

În Kenia, 147 de studenți creștini africani au fost identificați, separați și sacrificați tot așa cum erau puși deoparte miei din turmele care veneau de Paște aproape de casele copilăriei noastre românești.

Teroriștii, aceste ramuri sălbăticite din arborele genealogic spiritual al lui Avraam, căptușiți cu dinamită, au planificat masacrul intenționat și simbolic în Săptămâna Mare a creștinătății. Cu rînjetele lor sarcastice așa i-au și întrebat, când le-au pus țeava automatului la tâmplă, pe tineri studenți: "Ești creștin? Ce grozavă cinste! Să mori de ziua Dumnezeului tău crucificat!".

Africa, putem spune după valurile de execuții ale creștinilor de acolo, înflorește pentru Christos. E rândul ei … "Sângele martirilor este și va fi întotdeauna sămânța fertilă a creștinilor"…

Să se fi întors în calendarul divin vremea martirajelor din creștinism? Să ne numărăm oare iar ,,mucenicii“? Să fie aceasta vremea … sfârșitului?

Citeste materialul complet!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
232

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...