Mizerie reclamată de cetățeni la platformele din cartiere! FOTO

Mizerie reclamată de cetățeni la platformele din cartiere! FOTO
"Foarte multă mizerie lângă ghenele de gunoi din cartiere". De asta s-au plâns mai mulți cetățeni care locuiesc în diferite zone din municipiu, care spun că deși tomberoanele sunt golite, pe lângă acestea rămân mormane de deșeuri, de toate tipurile.

O astfel de situație a fost semnalată de un cititor Stiri.Botoșani.ro chiar lângă gardul unei unități de învățământ, fiind vorba de Liceul Special Sf. Stelian, de pe strada N. Iorga.  Acesta a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii în care se pot observa chiar și obiecte de mobilier abandonate, după cum susține cetățeanul, de mai multe zile.

Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, a precizat că astfel de reclamații au venit din mai multe cartiere din municipiu.

"Sunt mai multe plaftorme unde au fost sesizate astfel de probleme. Bascula va lucra și la noapte pentru a strânge gunoiul. Ceea ce se aruncă pe lângă tomberoane nu se poate încărca manual, motiv pentru care durează până când se curăță platformele și nu se poate ridica tot într-o singură zi pentru că și noi trebuie să selectăm, să ducem la groapă doar deșeurile menajere. Sunt persoane care aruncă gunoiul în cu totul alte locuri decât cele amenajate și de aici apar și astfel de situații", a spus Simion Drelciuc.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
43

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
23

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
75

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...