Miting pro-Nastase la Spitalul Floreasca

Miting pro-Nastase la Spitalul Floreasca
Zeci de oameni s-au strans, in aceasta dupa-amiaza, in fata Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, din Bucuresti, in semn de solidaritate cu fostul premier Adrian Nastase, care este internat in unitatea sanitara dupa ce, miercuri seara, a incercat sa se sinucida, scrie ziare.com.

Oamenii au venit sa-i ureze lui Adrian Nastase "La multi ani" in contextul in care fostul prim-ministru implineste, vineri, 22 iunie, varsta de 62 de ani. Unii au venit chiar cu flori, asta desi nu i le pot inamana lui Adrian Nastase, care are calitatea de detinut si nu are dreptul la vizite, exceptie facand personalul medical.

In ciuda prezentei unui numar impresionant de oameni in fata spitalului, manifestatia nu a fost aprobata de catre Primaria Municipiului Bucuresti.

Cererea de organizare a mitingului, programat pentru vineri, intre orele 16.30 si 18.30, a fost respinsa de comisia de specialitate a Primariei Generale pe motiv ca nu a fost depusa in timp util pentru a putea fi aprobata. Insa asta nu i-a impiedicat pe bucuresteni sa-l sustina pe Adrian Nastase.

In plus, fiul fostului premier Adrian Nastase, Andrei, nu va mai citi biletele de adio lasate de acesta in momentul dinainte de a incerca sa se sinucida, din cauza faptului ca tatal sau i-a cerut sa n-o mai faca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
560

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
64

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
73

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...