Miting la Bucuresti pentru alegeri libere in Basarabia

Miting la Bucuresti pentru alegeri libere in Basarabia
O noua manifestare de sustinere a protestatarilor din Republica Moldova are loc, marti seara, la Bucuresti, in fata Teatrului National. Comitetul pentru Alegeri Libere in Basarabia organizeaza manifestatia pentru oprirea abuzurilor regimului criminal comunist, la ora 19.00, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Comitetul a fost format ad-hoc in Piata Universitatii saptamana trecuta si este format din 8 organizatii (Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti; Liga Studentilor Basarabeni din Bucuresti; Asociatia Studentilor si Elevilor Basarabeni din Bucuresti; Grupul de Exprimare Sociala a Tinerilor Basarabia; Oficiul pentru Comunicare Internationala si Drepturile Omului; Asociatia 21 Decembrie 1989; Seniorii Ligii Studentilor din Romania si Grupul de Actiune Noii Golani).

In urma revoltelor de saptamana trecuta, in Chisinau au fost arestati in jur de 200 de cetateni. Presa din Chisinau, insa, a intocmit in baza apelurilor rudelor celor disparuti o lista de peste 800 de arestati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
21

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
123

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
160

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...