“MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!”, campanie derulata de MAI

“MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!”, campanie derulata de MAI
Informarea şi conştientizarea cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea legislaţiei pe durata alegerilor locale reprezintă o prioritate pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Sub sloganul Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!, Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin structurile sale teritoriale, va desfăşura în perioada 10 mai – 10 iunie a.c., o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale.

Campania se va derula în contextul desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din data de 10 iunie 2012.

Pentru promovarea campaniei au fost realizate spot-uri audio/video ce vor fi difuzate cu sprijinul partenerilor media, precum şi alte materiale publicitare conţinând mesaje de informare şi conştientizare.

De asemenea, a devenit operaţional site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, unde cetăţenii vor găsi informaţii legislative, ştiri şi comunicate referitoare la acţiunile structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor destinate desfăşurării în condiţii de legalitate a întregului proces electoral.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
131

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
215

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
455

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...