Misterul morţii Mădălinei Manole: Tatăl cântăreţei, dispus să se împace cu Petru Mircea

Misterul morţii Mădălinei Manole: Tatăl cântăreţei, dispus să se împace cu Petru Mircea
Dezvăluiri emoţionante ale tatălui Mădălinei Manole, despre moartea fiicei sale. Invitat la România TV, Ion Manole a mărturisit că este gata să îngroape securea războiului cu Petru Mircea, pentru binele copilului Mădălinei. Totuşi, tatăl artistei încă are o mulţime de semne de întrebare, care au rămas fără răspuns.  

După trei ani de scandal, tatăl Mădălinei Manole este dispus la dialog cu ginerele său, deşi nu înţelege de ce acesta a pornit un adevărat război, imediat după moartea Mădălinei.    

"Eu fac un apel să-şi găsească raţiunea, să lase toate inepţiile şi gândurile lui, are un copil şi nu vreau să pun în cârca copilului toate nemerniciile care s-au întâmplat", a declarat Ion Manole la România TV.  

 În ciuda deschiderii către reconciliere, Ion Manole povesteşte cu amărăciune despre comprotamentul ginerelui său. Petru Mircea le-a dat tuturor vestea că Mădălina a murit, mai puţin părinţilor ei, care au aflat... de la televizor!    

"Nu poţi să-mi spui cu nonşalanţă că la 12 noaptea i-a cântat copilul o melodie, după care au dormit unul în braţele altuia, iar după s-a trezit şi a găsit-o jos (...) Cum este posibil nimeni să nu audă buşitura, şi-a spart capul", a mai spus Ion Manole.    

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai bune prietene ale Mădălinei Manole, a vorbit şi ea la România Exclusiv despre relaţia cu artista. Cântăreaţa de muzică populară spune că Petru Mircea putea s-o oprească pe Mădălina de la un gest fatal.     "Mădălina nu avea nicio şansă, el ştia că Mădălina va face acest lucru...nu-l condamn eu, dar el ştia că Mădălina se îndreaptă către această prăpastie şi nu a făcut nimic", a spus Maria Dragomiroiu.    

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
349

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
372

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
229

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...