Misterul dansatoarei de la Iasi

Misterul dansatoarei de la Iasi

   Buna ziua Iasi

De mai bine de trei ani, la evenimentele organizate la Iasi, de Ziua Unirii, poate fi observat un personaj misterios la bratul presedintelui Traian Basescu.

Din 2007, la evenimentele din Piata Unirii, din Iasi, o blonda atragatoare se incinge la hora, dar nu oricum si nu cu oricine, ci numai la bratul presedintelui.

De fiecare data, tanara isi face aparitia intr-un port national, tinandu-l strans de mana pe seful statului in momentul in care hora porneste.

Bineinteles ca presedintele este atent supravegheat de Serviciul de Protectie si Paza, specializat in asigurarea protectiei demnitarilor romani sau a demnitarilor straini pe timpul sederii lor in Romania. Nici macar organizatorii evenimentului din Piata Unirii nu stiu cine este misterioasa femeie.

"Eu sunt organizatorul acestor evenimente. Habar nu am cine este respectiva care danseaza cu Basescu. Nu stiu", a precizat Cosmin Coman, director Directia Programe si Servicii pentru Comunitate.

Nici reprezentantii orchestrelor care au venit la Iasi nu stiu cine este tanara care s-a luat de brat cu presedintele.

"Nu stiu nimic despre respectiva. Nu a venit cu noi din Republica. Este suta la suta altcineva, noi nu am avut asa ceva", a spus Nicolae Hlib, artist din Republica Moldova.

Nici reprezentantii orchestrei Crai Nou nu au recunoscut-o pe voluptuoasa blonda. Cunoscutul interpret de muzica populara Nicolae Furdui Iancu sustine ca nici macar nu a vazut-o prea bine.

"Eu cantam in momentul in care lumea s-a prins la hora. Dar oricum blonda nu a venit cu orchestra Crai Nou. Nu stiu cine este", a conchis interpretul.

 

sursa: newsIasi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
124

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
34

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
75

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....