Misiuni executate de jandarmii botoșăneni

Misiuni executate de jandarmii botoșăneni
În perioada 3-6 septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va executa misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice la două manifestări cultural-artistice, precum și la sfințirea bisericii "Sfântul Nicolae" de la Popăuți.

De joi până sâmbătă, 30 de jandarmi vor veghea la buna desfășurare a Festivalului Diversității Multiculturale, eveniment organizat în Centrul Vechi de Primăria municipiului Botoșani, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Asociația Iubire și Încredere Iași.
    
În cadrul manifestării vor avea loc expoziții, standuri de prezentare a minorităților, spectacole de dansuri și cântece tradiționale ale minorităților participante și o paradă a portului popular, fiind așteptată prezența a 2000 de persoane.

În weekend, 40 de jandarmi vor asigura ordinea și liniștea publică la  prima ediție a "Sărbătorii Usturoiului", eveniment cultural organizat în zona pieței și stadionului din comuna Copălău, unde este așteptat un număr mare de participanți , iar duminică, 06 august a.c., jandarmii vor acționa pentru menținerea unui climat civilizat la sfințirea bisericii Sfântul Nicolae de la Popăuți.  
    
Recomandăm persoanelor care vor lua parte la manifestările publice organizate în această perioadă să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine și să apeleze în cel mai scurt timp la forţele de ordine, în mod direct sau prin apelarea numărului unic de urgenţă 112, pentru a sesiza faptele care afectează ordinea şi liniştea publică sau cele de natură penală, în vederea aplicării măsurilor legale.
    
Compartiment Informare şi Relaţii Publice IJJ Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
4

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
914

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
198

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...