Mischa Kids Club, o soluţie pentru părinţii ocupaţi!

Mischa Kids Club, o soluţie pentru părinţii ocupaţi!
Una dintre marile probleme cu care se confruntă majoritatea părinţilor ocupaţi ai căror copii încep de luni şcoala este aceea că nu au în grija cui să îi lase pe micuţi după finalizarea orelor de curs. Mai mult, părinţii copiilor care încep anul acesta clasa pregătitoare sunt îngrijoraţi din cauza schimbării bruşte a programului, având în vedere că aceştia erau obişnuiţi să mănânce şi să doarmă la grădiniţe. Pentru a se asigura că cei mici îşi fac temele, mănâncă şi se relaxează în deplină siguranţă, botoşănenii au la îndemână programul after-school din cadrul clubului Mischa Kids.

"Noi oferim copiilor un program complet, care include transportul de la şcoală, masa, temele şi, în general, toate sarcinile pe care copiii le primesc de la şcoală. În plus, în cazul în care copiilor li se face somn, avem un dormitor în care se pot odihni. Plaja serviciilor se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani. Programul de after-school include gratuit 3 sedinte/sapt. volei-fete si fotbal/karate-baieti, in sala de sport, cu antrenor, pentru a nu neglija nici dezvoltarea armonioasa si miscarea", a precizat Mihaela Stoiciuc, administratorul centrului Mischa Kids.





Având în vedere faptul că au acumulat deja un an de experienţă în ceea ce priveşte necesităţile fiecărui copil în parte, personalul clubului Mischa Kids se ocupă, la cererea fiecărui părinte în parte, şi de intermedierea relaţiei cu şcoala.

"Având în vedere faptul că cei mici petrec foarte mult timp cu noi, timp în care îşi fac şi temele cu sprijinul nostru, consider că, la un moment dat, ajungem să cunoaştem foarte bine copiii şi să simţim dacă ceva este în neregulă la şcoală. Mulţi părinţi sunt reticienţi la auzul acestei propuneri, însă dacă acceptă va fi în beneficiul copilului. Noi am venit cu această soluţie pentru că sunt părinţi extrem de ocupaţi care efectiv nu au timp să meargă mai des pe la şcoală", a mai precizat Mihaela Stoiciuc.

Pe lângă programul standard oferit de orice after-school, copiii care vin la centrul Mischa Kids pot participa la diverse cursuri, de la artă fotografică până la matematica distractivă. În plus, programul se adresează şi copiilor care merg la cursuri după-amiază.

"Noi lucrăm şi dimineaţa, practic avem program şi pentru acei elevi care merg la şcoală după-amiază. Iar programul nu diferă cu nimic faţă de cel de după-amiază. Copiii îşi fac temele, mănâncă înainte de a pleca la şcoală şi se relaxează. Preţul pentru programul after-school este de 500 de lei lunar", a adăugat Mihaela Stoiciuc.











 

(Material promotional)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
512

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
160

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...