Miron Cozma va candida la prezidențiale. Vrea să schimbe numele ROMÂNIEI

Miron Cozma va candida la prezidențiale. Vrea să schimbe numele ROMÂNIEI
  Miron Cozma are planuri mari în politică! Vrea să candideze la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Odată ajuns la Cotroceni, Cozma se gândeşte să schimbe numele ţării din România, în Dacia.

Fostul lider al minerilor a vorbit despre obiectivele sale cu prilejul aniversării a 120 de ani de la înfiinţarea Partidului Social Democrat al Muncitorilor. Luceafărul Huilei ar putea avea însă o problemă: interzicerea dreptului de a candida îi expiră de-abia la finalul anului viitor, în luna decembrie.
 
"Conducerea partidului a stabilit ca eu voi fi candidatul la prezidentiale. Miron cozma este suficient de bine cunoscut in Romania. Eram aici, in parcul Cismigiu, intr-o zi in plimbare cu sotia si strigau pana si femeile dupa mine sa candidez la presedintie, ca "noi pe tine te votam". Vrem sa schimbam denumirea Romaniei- din Romania in Dacia- asta vrem sa propunem poporului roman la momentul in care vom ajunge la putere", a mărturisit Miron Cozma, conform Realitatea.net.
 
Dacă va ajunge la Cotroceni, Miron Cozma promite că soţia sa, Marinela Niţu, îi va fi în continuare aproape. Chiar dacă, spune Cozma, au căzut de acord că ar fi bine să nu mai cânte.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
419

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
152

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
435

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...