Mire băgat în spital de un şofer inconştient! FOTO
ACCIDENT!

Mire băgat în spital de un şofer inconştient! FOTO
Peste câteva ore trebuia să îmbrace haina de mire, dar a ajuns pe patul de spital! Botoşăneanul în vârstă de 25 de ani a fost rănit într-un accident rutier produs de un şofer care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Accidentul a avut loc la ieşire din Botoşani spre Vorona, în zona Lebăda, în evenimentul rutier fiind implicate două autoturisme, o Skoda Octavia şi un Audi.

Cele două maşini s-au ciocnit frontal, după o depăşire neregulamentară efectuată de Skoda, care venea spre Botoşani dinspre Orăşeni Deal, în timp ce celălalt autoturism se deplasa din sens invers. Şoferul de pe Skoda, Gheorghe C., în vârstă de 64 de ani, a depăşit o căruţă şi a intrat frontal în Audi, care era condus de un tânăr, Gabriel S., de 25 de ani, ce în această seară trebuie să fie mire.

În urma impactului, autoturismul Audi a zburat în afara drumului, în lanul de porumb.

Au fost rănite trei persoane, şoferul din Skoda şi o femeie pasageră în dreapta, precum şi mirele din Audi. La faţa locului au ajuns pompierii de la Descarcerare, două echipaje de pompieri, ambulanţele SMURD.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
478

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
285

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
119

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...