Mircia Giurgiu (PD-L): Cinci senatori vor pleca din PD-L

Mircia Giurgiu (PD-L): Cinci senatori vor pleca din PD-L
Deputatul PD-L Mircia Giurgiu a anuntat, duminica, ca maximum cinci senatori vor parasi in aceasta saptamana partidul, discutii fiind insa si in cazul unor deputati.

"Eu stiu ca de saptamana viitoare cel putin un senator, daca nu mai multi, or sa plece de la putere si cativa deputati, atat stiu. Nu stiu daca e vorba de un alt proiect politic, despre asta inca nu stiu. Pana acum e vorba de doar cativa, maxim 5". "E posibil ca pana maine numarul lor sa creasca", a declarat deputatul PD-L Mircia Giurgiu, la Realitatea Tv.

Deputatul PD-L a mai spus ca e vorba despre o strategie pe care si-au facut-o si pe care o vor anunta ei cat de repede.

"E o discutie intre ei si nu vreau sa... eu nu fac parte din acel grup, asa ca nu vreau sa spun nimic mai mult", a mai declarat Giurgiu.

Senatorul conservator Dan Voiculescu anunta si el, duminica, ca exista semnale ca aproximativ 20 de parlamentari PD-L se pregatesc pentru un alt proiect politic.

"In 23 martie 2011, 53 de senatori au votat Legea privind reducerea TVA la alimentele de baza si doar 46 `impotriva`. Insa, de atunci, legea zace la Camera Deputatilor. Motivul pentru care, in prezent, se amana dezbaterea pe aceasta lege este evident: dupa ce a pierdut Senatul, Puterea nu mai dispune de o majoritate parlamentara stabila nici in Camera Deputatilor.

Dupa Congres, tensiunile din interiorul PD-L au continuat sa creasca si exista semnale ca aproximativ 20 de parlamentari PD-L se pregatesc pentru un alt proiect politic", a declarat Dan Voiculescu, intr-un comunicat remis Ziare.com.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Materna Botoșani”, un program de succes al municipalității!

astăzi, 15:10
7

Implementat la inițiativa primarului Cosmin Andrei și viceprimarilor Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, acest program a fost bine primit de către familiile care se află într-un moment deosebit...

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
15

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28
58

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...