Mircea Radu a făcut cununia civilă în mare secret, la Ștefănești

Mircea Radu a făcut cununia civilă în mare secret, la Ștefănești
Cunoscutul prezentator Mircea Radu a început luna noiembrie cu succes. El a spus "DA" în fața ofițerului de la starea civilă. Ceremonia nu a fost deloc una obișnuită, ea fiind ținută cât mai departe de ochii presei.

Mircea Radu și Raluca Olaru, botoșăneanca cu 20 de ani mai tânără ca el, și-au spus da în fața ofițerului stării civile. Evenimentul a avut loc în Ștefănești, Botoșani, orașul din care este familia fetei.

Jurnaliștii de la cancan.ro au aflat despre ceremonia ce a avut loc joia trecută în localitatea Ștefănești din Botoșani, chiar în casa familiei Olaru.

Cununia celor doi a fost organizată cu mare discreție. Ei au solicitat la Primăria din localitate ca ofițerul stării civile să se deplaseze la ei acasă pentru a evita presa. Toată ceremonia a avut loc chiar în casa socrilor mici.

"Este adevarat! Cununia a avut loc joia trecuta. Eu am fost plecat cateva zile, dar stiu ca cineva de la noi a oficiat casatoria. Ei au dorit ca ceremonia sa aiba loc in casa familiei fetei, iar noi ne-am conformat", le-a declarat primarul din Ștefănești celor de la cancan.ro.

Din declarațiile vecinilor, se pare că evenimentul nu a fost unul grandios, noul cuplu având invitați doar câteva rude și apropiați.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
151

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
429

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
955

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...