Mircea Danuta: Sunt fecioara si, pe taram social, totdeauna am batut la porti inchise!

Mircea Danuta: Sunt fecioara si, pe taram social, totdeauna am batut la porti inchise!

MIRCEA DANUTA

Marele perdant al alegerilor de duminica este social-democratul Mircea Danuta, care nu a obtinut nici un loc in Parlament, desi a iesit pe locul I in colegiul sau. Danuta se afla la a doua tentativa esuata de a accede in fotoliul de parlamentar, prima fiind la alegerile din 2000.

Din moment ce este lege si a fost acceptata de toata lumea, e normal sa jucam dupa regulile stabilite. Factorii politici vor decide, cred, in urma unor analize, daca se va merge in continuare pe acest sistem sau se va introduce alegeri ca la primar, in doua etape. Nu sunt fericit, nu sunt bucuros, dar nici suparat nu sunt, ca n-am pe cine sa fiu. Daca Prea Inaltul nu a vrut sa fiu parlamentar in viata asta!, a declarat Mircea Danuta.

Danuta spune ca, din anumite puncte de vedere, legea nu este corecta.

S-a vrut vot proportional, adica sa nu se piarda voturi. Un partid sa obtina rezultate in functie de numarul de voturi. Dar asta a dus la alte anomalii. S-a castigat fiindca toate voturile au fost intrebuintate pentru partidul respectiv, in schimb au iesit situatii paradoxale. Pare paradoxal la prima vedere si ilogic, dar s-a ajuns la aceasta situatie fiindca s-a vrut sa se impace si capra si varza, adica sa se pastreze si proportionalitatea de voturi, a mai adaugat Mircea Danuta.

Cu toate ca a investit aproape un miliard de lei vechi in aceasta campanie, social-democratul nu are regrete.

Asta mi-a fost sansa si mi-am jucat-o. In general, sunt fecioara si, pe taram social, totdeauna am batut la porti inchise, a concluzionat Mircea Danuta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii botoșăneni au ieșit în stradă pentru un weekend în siguranță, vin și ajutoare de la Bacău! (Foto)

astăzi, 12:26
21

Pe lângă misiunea de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Botoșani, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani are în atenție și manifestările religio...

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
34

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
202

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...