Mircea Basescu, citat la DNA in calitate de suspect

Mircea Basescu, citat la DNA in calitate de suspect
Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost citat la DNA in dosarul in care Florin Anghel l-a reclamat pentru trafic de influenta.

Potrivit unor surse judiciare citate de Romania TV, Mircea Basescu are calitate de faptuitor in dosar. La DNA este dus joi si Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Mircea Basescu a fost chemat la DNA joi, ora 18.30. Tot joi, procurorii DNA il vor audia si pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dupa ce fiul sau Florin Anghel a discutat miercuri ore in sir cu procurorii, carora le-a dat explicatii despre negocierile filmate in biroul fratelui presedintelui.

Mircea Basescu: Si eu imi reprosez anturajul

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a declarat joi, la plecarea catre sediul DNA din Bucuresti, ca si el isi reproseaza anturajul, dupa ce, anterior, seful statului il acuzase pentru acest lucru. La observatia ca Traian Basescu a spus ca nu il acuza pe fratele sau decat pentru anturajul in care a intrat, Mircea Basescu a afirmat: "Si eu imi reprosez anturajul".

De asemenea, fratele presedintelui a precizat ca i se pare "foarte normal" ca seful statului sa creada varianta justitiei si nu a sa, si a confirmat ca ii spusese lui Traian Basescu despre acest caz inca de anul trecut, "la un moment dat". "Mi-a spus sa ma adresez justitiei", a mentionat Mircea Basescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
1

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
134

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
360

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...