Mircea Badea, suspect de gripa porcină: "Mă enervează foarte rău că trebuie să stau izolat"

Mircea Badea, suspect de gripa porcină: "Mă enervează foarte rău că trebuie să stau izolat"

 MIRCEA BADEA  

Realizatorul "În gura presei" povesteşte pe blogul său că a fost la spital, are câteva simptome ale gripei noi, dar nu toate, şi că va primi rezultatele analizelor mâine."Am semnat un angajament că stau izolat până la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc mâine în jurul prânzului", scrie Mircea Badea pe blogul său.

"O să stau la fereală să nu mai dau şi altora", adaugă acesta, care a găsit şi o modalitate de a-şi face emisiunile: "La radio fac emisiune că intru prin telefon. La televizor se va prelungi Sinteza Zilei şi probabil că voi intra din nou prin telefon. Sunt aproape convins că nu am gripa porcină şi mă enervează foarte rău că trebuie să stau izolat".

La cateva ore dupa prima postare pe blog, Mircea Badea a revenit, pentru a preciza ca nu este deloc panicat si ca este convins ca este vorba doar despre o isterie a gripei, nu despre o situatie grava. Cu toate acestea, recunoaste ca nu isi va sustine emisiunea de luni seara.

"Eu sunt aproape convins ca nu am gripa porcina pentru ca multe dintre simptomele acestei boli lipsesc: tuse, dureri musculare… etc. Nu imi este frica deloc de diagnostic, oricare ar fi el. M-am dus sa ma testez ca sa fiu impacat cu mine insumi ca nu infectez pe nimeni. Simplu.

Sunt perfect calm, relaxat, am dormit, astept sa fac emisiunea de la radio prin telefon si sa particip, in aceeasi maniera, la Sinteza zilei care azi se va prelungi si pe spatiul In gura presei", scrie Mircea Badea pe blogul sau.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...