Mirabela Dauer: "9 ani am fost calcata in picioare de fostul sot" - VIDEO

Mirabela Dauer: "9 ani am fost calcata in picioare de fostul sot" - VIDEO

 MIRABELA DAUER  

Într-adevăr viaţa bate filmul când vine vorba despre violenţa în familie. Şi cel mai bine o ştie mult iubita cântăreaţă Mirabela Dauer, care a trăit un adevărat coşmar lângă fostul soţ.

Nouă ani de spaimă şi bătăi repetate. Prin asta a trecut Mirabela Dauer cu bărbatul alături de care spera să-şi petreacă toată viaţa. Invitată la "Happy Hour", femeia a mărturisit ce bătăi crunte le primea de la Traian Popovici, bărbatul cara i-a jurat respect şi iubire în faţa altarului.

"Eram vânătă în majoritatea timpului. Mă fardam foarte mult, ceea ce acum nu mai fac. Trebuia să mă fardez, ca să astup găurile. Am îndurat 9 ani, pentru că îmi era prea ruşine de viaţa mea", a spus Mirabela.

A îndurat nouă ani de frica familiei, pentru a nu-i face de râs şi de gura lumii, scrie Click!. În cele din urmă şi-a luat inima în dinţi şi a plecat:

"Am plecat cu o sacoşă, cu câteva lucruşoare pentru copil şi m-am ascuns la mare, unde eram păzită de prietenii mei".

Acum 30 de ani, Mirabela Dauer isi pierdea baietelul de patru ani in instanta, iar dupa cum arata lucrurile azi l-a pierdut pentru totdeauna.

"Nu am nevoie de tine, domnule Nanu", a strigat cu multa amaraciune Mirabela Dauer. Artista a spus ca pentru ea fiul "a fost schimbat la maternitate".

Cat despre fostul ei sot, artista a precizat: "Cel mai rau lucru pe care l-a facut este ca mi-a luat copilul. El a avut un avocat bandit, un nenorocit care mi-a luat tot ce am avut in casa. Mi-a schimbat copilul si o sa plateasca pentru asta".

Mirabela a spus ca este pentru prima si ultima data cand va vorbi despre acest episod dureros din viata ei, insa tinut sa transmita un mesaj din inima pentru toate femeile ce sufera din cauza violentei domestice: "Doamnelor nu stati, ca ajungeti in situatia mea!", scrie ProTV.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
796

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
136

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
192

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...