Emotii pentru Romania, in aceasta seara, la Eurovision! - VIDEO

Emotii pentru Romania, in aceasta seara, la Eurovision! - VIDEO
Paula Seling si botosaneanul Ovi au avut aseara repetitia cu costumele pe care le vor purta in a doua semifinala Eurovision.

Spre deosebire de prima semifinala, de marti, cand au intrat in concurs multe balade, dar si piese mai slabe calitativ, in aceasta seara publicul va trebui sa aleaga dintre mai multe piese ritmate, foarte bune, sansele ca romanii sa se califice in marea finala de sambata fiind mai mici decat daca ar fi participat in concursul de marti seara.

Cu toate acestea, Paula si Ovi sunt optimisti si spun ca vor oferi tot ce au mai bun pentru a crea o impresie cat mai buna.

"Mi s-a parut ca show-ul de marti a fost neasteptat de modest. Trebuia sa fie mai special pentru deschidere, dar cine stie, s-ar putea sa se pastreze pentru finala. Este de inteles, pentru ca are loc dupa editia de la Moscova, care a fost grandioasa. M-a dezamagit sala goala, desi ei se laudau cu totul altceva cand spuneau ca biletele s-au vandut intr-o zi", a declarat Marina Almasan, seful delegatiei Romaniei, pentru Adevarul.

Paula Seling si Ovi vor urca in aceasta seara pe scena Eurovision, in cea de-a doua semifinala, cu numarul 10. Vor putea fi votati de telespectatorii din tarile care participa in aceasta seara in concurs, mai putin Romania. Au insa dreptul sa voteze si cei din Norvegia si Marea Britanie, chiar daca nu au reprezentanti in aceasta seara. Din pacate, cei mai mari sustinatori ai Romaniei, telespectatorii din Spania, nu vor putea vota in aceasta seara, ci doar in finala de sambata.

Incepand cu ora 22.00 vor intra in concurs Lituania, Armenia, Israel, Danemarca, Elvetia, Suedia, Azerbaijan, Olanda, Romania, Slovenia, Irlanda, Bulgaria, Cipru, Croatia, Georgia si Turcia.

agentiadepresamondena.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești proaste pentru elevii de clasa a VIII - a: Broșura pentru admiterea la liceu 2024 nu poate fi publicată!

astăzi, 20:16
131

Astăzi, 13 mai, inspectoratele școlare ar trebui să publice Broșura pentru admiterea la liceu pentru anul școlar 2024-2025, care conține numărul de locuri la liceele din județ, specializările...

Program social:10.000 de vouchere de la stat vor primi femeile care vor să devină mame, dar nu pot!

astăzi, 19:15
57

Potrivit un proiect de hotărâre de Guvern pus în dezbatere publică, Ministerul Familiei va da şi în acest an echivalentul a 3.000 de euro pentru 10.000 de proceduri de fertilizare...

24 de agenți economici de la Cornișa, luați la verificat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

astăzi, 18:15
198

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Comisari...