Minoră de 14 ani, însărcinată în 8 săptămâni. Tatăl, un botoșănean de 21 de ani, este cercetat penal!

Minoră de 14 ani, însărcinată în 8 săptămâni. Tatăl, un botoșănean de 21 de ani, este cercetat penal!
Chiar dacă părinții minorei sunt de acord cu relația dintre fiica lor și tânărul de 21 de ani, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală față de botoșănean, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

O minoră în vârstă de 14 ani, N. L., din municipiul sucevean Rădăuţi, este gravidă în 8 săptămâni după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr, Ilie B., de 21 de ani.
 
În luna septembrie 2012, adolescenta l-a cunoscut pe Ilie B., din comuna Albești, județul Botoșani. Cei doi, de comun acord, au întreținut relații sexuale la gazda lui Ilie B. din Milișăuți, judetul Suceava, în urma cărora N. L. a rămas însărcinată, relatează monitorulsv.ro.
 
În luna noiembrie 2012, fata, împreună cu mama sa s-au prezentat la Spitalul municipiului Suceava pentru un control, unde s-a stabilit că minora este însărcinată în 8 săptămâni. Părinții acesteia sunt de acord cu relația dintre fiica lor și Ilie B., motiv pentru care le-au pus la dispoziție un imobil.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală față de Ilie B. pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
15

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
53

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
102

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...