Ministrul Muncii: Nu se lucrează la niciun scenariu de tăiere a salariilor, dar sunt necesare unele schimbări

Ministrul Muncii: Nu se lucrează la niciun scenariu de tăiere a salariilor, dar sunt necesare unele schimbări

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit, luni seara, despre viitoarele creșteri de pensii și alocații, dar și despre scenariul vehiculat în care s-ar tăia salariile bugetarilor în anul 2021.

Ministrul a spus în emisiunea Legile Puterii, de la Realitatea PLUS, că este exclus un astfel de plan, dar ia în calcul o evaluare a activității celor din sistem pentru eficientizare.

”Eu nu mint, dacă ar exista un asemenea scenariu, v-aș spune că se lucrează. Salariile bugetarilor sunt direct dependente de starea economiei și de contribuțiile pe care le aduc la buget. Eu apreciez foarte mult eforturile colegilor mei din minister, care au muncit cot la cot cu mine și au văzut că eu nu i-am evaluat pentru simpatiile față de PSD, pe care și le-au exprimat, ci după muncă. Totul depinde de munca serioasă. Nu se lucrează la niciun scenariu de tăiere a salariilor, dar sunt necesare unele schimbări. E greu de înțeles că cineva se va descurca dacă nu știe să folosească tehnologia, mai ales în aceste timpuri în care trebuie să ne adaptăm rapid. Vom vedea care este evaluarea pe care o vom face în perioada următoare”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

 

Spune-ne opinia ta