Ministrul Muncii: Cred că se poate reveni la salariile din iunie 2010 dar e greu de spus când şi cum

Ministrul Muncii: Cred că se poate reveni la salariile din iunie 2010 dar e greu de spus când şi cum
Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat miercuri, după întâlnirea cu delegaţia FMI, că se discută despre revenirea salariilor din sectorul public, că acest lucru poate fi făcut, dar nu se ştie când se va începe acest lucru şi nici cum se va face.

Întrebat dacă există şanse ca salariile din sistemul public să crească, ministrul Muncii a precizat că această decizie va trebui luată de către Guvern, existând deja discuţii despre acest subiect, care vizează anul 2012.

Sebastian Lăzăroiu a declarat însă că nu s-a stabilit deocamdată modul în care se va face revenirea la nivelul salariilor din iunie 2010, dacă va fi vorba de eşalonare sau nu.

"În sectorul public va trebui să revenim, pentru că şi economia îşi revine, s-au mai făcut disponibilizări şi cred că se poate reveni la salariile din 2010, dar când şi cum se va face asta e greu de spus", a adăugat Lăzăroiu.


Mediafax

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
367

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
222

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...