Ministrul Mediului, Mircea Fechet, vine la Botoșani

În cadrul vizitei acesta va puncta mai multe întâlniri atât în municipiul Botoșani, cât și în județ. 

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, vine în vizită de lucru în județul Botoșani. Acesta va ajunge în județ în cursul zilei de luni, 23 octombrie.

Odată ajuns în județul Botoșani, Mircea Fechet se va opri la Primăria Orașului Flămânzi, unde va vizita mai multe obiective de investiții pe diverse programe de mediu.

Ulterior, în jurul orei 09:00, va fi primit oficial la Instituția Prefectului Județului Botoșani de către trimisul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, iar apoi se va întâlni cu președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

De la ora 09:30 este programată o ședință de lucru cu primarii din județul Botoșani și directorii de instituții deconcentrate subordonate Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ.

La 11:30 va avea loc o conferință de presă, în aceeași sală, iar la ora 13:00 acesta va avea o întâlnire de lucru la Primăria Orașului Ștefănești.

Sursa FOTO: Jurnalist.ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități cu ocazia Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, desfășurate în două licee din Botoșani!

astăzi, 17:20

Această inițiativă face parte din campania de informare și prevenire „Săptămâna Prevenirii Traficului de Persoane”. „Evenimentele dedicate marcării Zilei Europeane &I...

În curând, Târgul Firmelor Locale ExpoBT!

astăzi, 16:06

Studio Mobilli, în parteneriat cu Comunitatea Bizz Club Botoșani, are plăcerea de a anunța organizarea Târgului Firmelor Locale ExpoBT, ce va avea loc pe 2 și 3 noiembrie 2024, la Sala...

Deșeuri aruncate la voia întâmplării, zeci de botoșăneni trași la răspundere! (Foto)

astăzi, 15:18

Polițiștii locali, din cadrul Poliției Locale Botoșani, în conformitate cu atribuțiile reglementate în domeniile protecția mediului și activitate comercială, au desfășurat a...