Ministrul Banicioiu, intampinat la Botosani de oficialitati si de sindicalisti: "Au schimbat directorul, e mai bine decat inainte?"

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a ajuns in urma cu scurt timp la Botosani, acesta avand programata o vizita de lucru la Spitalul din Darabani, Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din Botosani şi la Spitalul Municipal Dorohoi.

Seful din Sanatate a fost intampinat la Instituţia Prefectului de prefectul Costica Macaleti, primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei, presedintele CAS Botosani, Costel Lupascu, directorul Directiei de Sanatate Publica Botosani, Silvana Tudorache, si senatorul Doina Federovici, deputatul Tamara Ciofu.

Ministrul Sanatatii a fost asteptat la Prefectura si de cei doi lideri ai Sanitas, Lia Temciuc si Octavian Dumitru, care au tinut sa ii spuna oficialului din Guvern ca o parte dintre doleantele pe care le au sindicalistii din sistemul de sanatate botosanean au ramas nerezolvate de la ultima vizita a lui Banicioiu la Botosani.

"Nu s-au rezolvat unele lucruri, nici cu gradul principal, nici cu altele", au spus sindicaliştii.

"Da, au schimbat directorul, am înţeles. E mai bine decât înainte?", a fost întrebarea ministrului, referitor la schimbarea directorului de la Mavromati, către reprezentantii Sanitas. "S-a schimbat, dar e la fel ca inainte", a fost raspunsul primit de Nicolae Banicioiu.

Dupa scurta discutie avuta cu cei doi sindicalisti, Nicolae Banicioiu, impreuna cu autoritatile locale din Botosani, a intrat in cabinetul prefectului.








 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...