Ministerul Educatiei a alocat aproape 700.000 lei pentru rechizitele elevilor din Botosani!

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean, Ministerul Educatiei a alocat in acest an pentru rechizitele elevilor din clasele I-VIII suma de 694.945 lei, fata de 650.000 lei, cat a alocat in 2009.

"Tinand cont ca numarul de beneficiari estimat este aproape la fel ca anul trecut, si pretul este asemanator, speram sa achizitionam un numar mare de pachete, care vor ramane in stocul ISJ", a declarat Ada Macovei.

Conducerea ISJ a precizat ca in data de 20 mai se va publica anuntul de licitatie pe SEAP, si in jur de 20 iunie se va face adjudecarea licitatiei, urmand ca pe 20 august  sa fie si termenul de livrare, sefa Inspectoratului Scolar Judetean sperand ca pana la acea data sa fie  identificat un depozit sau un loc de depozitare in care sa fie aduse cele cinci camioane de rechizite, intrucat in depozitul ISJ intra aproape un camion si jumatate de rechizite.

"Dosarele care se depun in iunie vor fi verificate in septembrie, din nou, pentru ca e posibil sa nu mai coincida datele, si numarul exact de beneficiari va fi stabilit dupa inceperea anului scolar", a adaugat Ada Macovei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
230

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
266

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1031

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...