Militar atacat de caini!

Militar atacat de caini!
Un angajat al Unităţii Militare 01189 Botosani a fost adus ieri dimineaţă la Urgenţe de colegi, după ce a fost atacat de o haită de câini.

Incidentul a avut loc pe unul din terenurile unităţii, după ce patru câini, care se pare aparţin stânei din apropiere, s-au năpustit asupra militarului de 38 de ani, muşcându-l de mâini, picioare şi fese.

Alertaţi de ţipetele bărbatului, colegii acestuia au ieşit imediat în curte şi i-au fugărit pe câini. Tot ei l-au dus pe rănit la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Judeţean "Mavromati".

"Pacientul prezenta plăgi muşcate la nivelul antebraţului stâng, regiunea fesieră şi ambele membre inferioare. Au fost toaletate rănile şi s-a recomandat internarea la Secţia de chirurgie plastică", a precizat Petre Rădăuceanu, medic şef al UPU.

Internarea în spital a fost dictată şi pentru că una dintre plăgile militarului este adâncă şi probabil va necesita şi o intervenţie a medicilor specialişti.

(Monitorul de Botosani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi expozanți la Colecția de Artă a Muzeului Județean Botoșani: ”Arta vizionară reprezintă un limbaj al sufletului”

astăzi, 11:43
14

Muzeul Județean Botoșani - Secția de Artă Plastică și Etnografie găzduiește, în perioada 11 – 31 mai 2024, în spațiul Colecției de Artă Botoșani, expoziția ”Inteli...

Alexandru Tomescu aduce din nou vioara Stradivarius la Botoșani!

astăzi, 11:08
42

Unul dintre concerte este programat să se desfășoare în județul Botoșani, în locurile cu puternice rezonanțe enesciene.Turneul „Metamorfoze” se va desfăşura î...

Proiect eolian în patru comune din Botoșani, investiția depășește 500 milioane de euro!

astăzi, 10:28
330

Un proiect de ansamblu de producție de energie regenerabilă din vânt, compus din trei parcuri eoliene ce ar urma să fie amplasate pe teritoriile a patru comune din județul Botoșani, a ajuns...