Milioane de euro pentru alunecări de teren

Milioane de euro pentru alunecări de teren

Reprezentanții Consiliului Județean au reușit să deblocheze contractele pentru alunecările de teren de la Dumeni – Havârna, în valoare de 1,5 milioane de euro și Roma – Nicșeni în valoare de 3 milioane de euro.

Am reușit să deblocăm aceste două contracte pentru cele două alunecări de teren și după cum ați observat este o valoare semnificativă. Acum încercăm să facem același lucru cu alte trei sectoare de drum județean pe DJ 296 care prezintă probleme cu alunecările de teren. Un prim sector de 2,6 kilometri este situat la ieșirea din Botoșani spre Cișmea. Un al doilea sector de 1,35 kilometri se află în vecinătatea terenului de fotbal din comuna Roma și altul de jumătate de kilometru de la intrarea în Dorobanți, a declarat președintele Doina Federovici.

Documentațiile pentru aceste sectoare sunt în diferite stadii de lucru, reprezentanții Consiliului Județean susțin că se încearcă urgentarea procedurilor, astfel încât să fie scoase cât mai repede la licitație pentru a se rezolva problemele de pe DJ 296.

 

Spune-ne opinia ta