Mii de botoșăneni lăsați în frig. Delgaz Grid efectuează lucrări în sistemul de distribuție

Mii de botoșăneni lăsați în frig. Delgaz Grid efectuează lucrări în sistemul de distribuție

Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale pentru mii de consumatori din municipiul Botoșani. Compania a anunțat că motivul pentru care se vede nevoită să întrerupă furnizarea, constă în efectuarea unor lucrări asupra sistemului de distribuție.

Potrivit datelor transmise de Delgaz Grid, sistarea va afecta vreme de două zile locuitorii situați pe Bulevardul George Enescu și strada Primăverii, respectiv timp de o zi locatarii situați pe alte 13 artere ale orașului. Oprirea va fi efectuată la ora 10:00.

Astfel, luni, rămân fără gaz familiile domiciliate pe: Bulevardul George Enescu, Bulevardul Mihai Eminescu, Aleea Școlii, Aleea Teodor Calimachi, Bucovina și Primăverii. Apoi, marți, sunt vizate Bulevardul George Enescu, Primăverii, Aleea Tiberiu Crudu, Aleea Constantin Gane, Aleea Irișilor, Mihail Kogălniceanu, George Enescu, Pacea, Octav Onicescu și Vârnav.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16:00, atât luni, cât și marți. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări”, precizează Corneliu Zait, reprezentantul companiei.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Peste 300 de botoșăneni diagnosticați cu COVID-19. Un pacient infectat a murit pe ATI

Marţi, 4 Octombrie 2022
227

27 de botoșăneni au fost diagnosticați cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele transmise marți de Direcția de Sănătate Publică (DSP).În acest interval tempo...

Pompierii atrag atenția asupra riscurilor asociate vinului în proces de fermentare

Marţi, 4 Octombrie 2022
63

Odată cu venirea toamnei și după culegerea viilor, mulți dintre cetățeni pregătesc vinul în gospodării. În condițiile în care acesta nu este depozitat în spații cores...

Femeie răpită de fostul iubit de sub nasul actualului. Trei tineri au fost reținuți de polițiști

Marţi, 4 Octombrie 2022
709

Trei tineri de 19, 20 de ani și 30 de ani, din comuna Răchiți, au fost reținuți pentru 24 de ore, marți, fiind acuzați că au răpit o femeie, informează Inspectoratul de Poliție Județean (I...