Mii de botoșăneni lăsați în frig. Delgaz Grid efectuează lucrări în sistemul de distribuție

Mii de botoșăneni lăsați în frig. Delgaz Grid efectuează lucrări în sistemul de distribuție

Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale pentru mii de consumatori din municipiul Botoșani. Compania a anunțat că motivul pentru care se vede nevoită să întrerupă furnizarea, constă în efectuarea unor lucrări asupra sistemului de distribuție.

Potrivit datelor transmise de Delgaz Grid, sistarea va afecta vreme de două zile locuitorii situați pe Bulevardul George Enescu și strada Primăverii, respectiv timp de o zi locatarii situați pe alte 13 artere ale orașului. Oprirea va fi efectuată la ora 10:00.

Astfel, luni, rămân fără gaz familiile domiciliate pe: Bulevardul George Enescu, Bulevardul Mihai Eminescu, Aleea Școlii, Aleea Teodor Calimachi, Bucovina și Primăverii. Apoi, marți, sunt vizate Bulevardul George Enescu, Primăverii, Aleea Tiberiu Crudu, Aleea Constantin Gane, Aleea Irișilor, Mihail Kogălniceanu, George Enescu, Pacea, Octav Onicescu și Vârnav.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16:00, atât luni, cât și marți. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări”, precizează Corneliu Zait, reprezentantul companiei.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
541

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
590

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
540

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...