Mihaita are nevoie de ajutorul nostru ca sa devina vedeta

Mihaita are nevoie de ajutorul nostru ca sa devina vedeta
Mihaita Enache are doar opt ani si marele sau vis s-a implinit. Si-a dorit sa ajunga la emisiunea Vreau sa fiu vedeta, iar miercuri va participa la concurs cu o piesa dedicata mamei. Filmarile vor avea loc luni, la Bucuresti.

Mihaita s-a nascut in comuna Rachiti, dar a ajuns in plasament, desi are mama si tata, Maria si Constantin Enache. Pe mama n-a vazut-o de cand avea un an si doua luni.

Nici pe cei trei frati si cele doua surori nu-i cunoaste. Tatal lui il mai viziteaza din cand in cand. Acum mamica ii este chiar asistenta maternala, Domnica Druc.

Mihaita este un elev eminent. A obtinut in 2006 trofeul Micul Print, apoi locul I la festivalul Ploaia de stele, si locul I la Arlechinul.

Ma bucur din tot sufletul ca a fost selectat. Trebuia de anul trecut, dar s-a intamplat ca au cerut acordul parintilor care nu au venit la timp si a fost luat alt copil. Sper ca botoanenii sa il sustina cu voturi. Merita. E un copil talentat, vrea sa devina pianist, a spus Domnica Druc.

Stiri Botosani v-a prezentat povestea emotionanta a lui Mihaiata in luna decembrie 2008. Citeste AICI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
1

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
118

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
627

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...