Mihai Turcanu si fostul ministru al Dezvoltarii, Eduard Hellvig, la brat pe strazile din municipiul Botosani - GALERIE FOTO

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, impreuna cu Mihai Turcanu, candidatii Partidului National Liberal la alegerile europarlamentare, au fost prezenti sambata in centrul municipiului Botosani.

Insotiti de viceprimarul Catalina Lupascu, de presedintele Consiliului Judetean  Botosani, Florin Turcanu, de deputatul Roxana Anusca Turcanu, senatorul Viorel Grigoras si multi alti simpatizati ai PNL-ului, acestia au pornit de la sediul partidului de pe strada Teatrului, au mers pe jos pe strada Marchian, apoi pe Bulevardul Mihai Eminescu, dupa care au traversat Pietonalul Unirii.

Cei doi candidati au salutat botosanenii si i-au invitat ca pe 25 mai sa iasa la vot si sa voteze PNL.

"Echipa eurocampionilor trebuie completata de un specialist, de un om care sa reprezinte Moldova, sa reprezinte agricultura romaneasca si nu in ultimul rand sa se ocupe de tot ceea ce inseamna siguranta alimentara in Romania si in Uniunea Europeana. Oamenii ne-au primit foarte bine, foarte deschisi catre noi liberalii", a declarat Mihai Turcanu, intrebat de ce ar vota botosanenii cu el.



"Am sesizat si in perioada cand eram ministru si de fiecare data cand am venit in Botosani, fiind un prieten al Organizatiei PNL Botosani, am sesizat ca aici exista o deschidere a omului in realatia cu politicianul. E o relatie deschisa si mult mai calda, chiar daca nu impartasesc aceleasi valori pe care noi le promovam, niciodata nu am intalnit o relatie tensionata intre cetateni si politicieni si eu cred ca asta e bine in primul rand pentru societate. Vream sa va spun ca sentimentul meu, de fiecare data cand vin aici, este ca oamenii sunt foarte calzi, foarte bine educati si cu bun simt, pentru mine ca ardelean care pretuiesc mult bunul simt.", a precizat si Eduard Hellvig.

"Doresc sa multumesc tuturor botosanenilor ca analizeaza cu maxima atentie si sunt convins ca vor iesi la vot pe 25 mai si in acelasi timp am incredere in cetateanul din judetul Botosani si din municipiul Botosani. Sunt convins ca o mare parte dintre cei care vor iesi la vot, vor vota cu PNL. Trebuie sa terminam odata cu comunistii care au condus judetul Botosani pana in 2008 si n-au facut nimic in acest judet, ba chiar au mintit asa cum a mintit si ieri premierul. Niciodata n-au venit sa spuna lucruri clare, cum era atunci cand era domnul Hellvig ministru al Dezvoltarii. Ii multumesc pe aceasta cale ca a sustinut judetul Botosani, cum ar fi drumul Dracsani, drumul Copalau, drumul Curtesti, drumul Calarasi, Manastirea Cozancea, Teatrul Mihai Eminescu", a sustinut si presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu.































 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...