Mihai Tincu, despre September Fest: "Ma tem sa nu se transforme in Never Fest"

Mihai Tincu, despre September Fest: "Ma tem sa nu se transforme in Never Fest"
Inainte ca proiectul de hotarare privind organizarea Festivalului Verii, care s-a transformat in Festivalul Toamnei, sa fie supus votului, consilierul local Mihai Tincu a criticat-o dur pe Catalina Lupascu, precizand ca aceasta nu a fost in stare sa organizeze festivalul vara si ca il face abia in luna septembrie.

Acesta a mai spus ca se teme ca festivalul sa nu se transforme in "Never Fest", adica "Festivalul Niciodata".

"Mai bine i-am pune numele Never Fest si cu asta basta. N-am de ce sa fiu multumit cu asemenea atitudini copilaresti, pentru ca faceti politica in Consiliul Local. Nu stiu daca locuitorii acestui oras o sa fie multumiti. Ati avut o sarcina concreta de viceprimar si n-ati fost in stare sa o faceti. Amanati festivalul, il duceti in septembrie si ii schimbati si denumirea in September Fest. Ma tem sa nu se transforme in Never Fest", a declarat Mihai Tincu.



Viceprimarul Catalina Lupascu a reactionat imediat si a precizat ca si-ar fi dorit ca Mihai Tincu sa fi donat deja niste bani pentru organizarea festivalului. Aceasta a mai spus ca era sa se transforme in "Never Fest" daca se mergea pe initiativa primarului.

"Domnule consilier, era sa fie Never Fest daca mergeam pe initiativa domnului primar. Asadar, banuiesc ca aveti o tema de partid pentru a spune in fiecare zi ca noi, viceprimarii, nu ne facem datoria. Noi, domnule Tincu, ne-am fi dorit sa fiti alaturi de organizarea acestui festival si ne-am fi dorit ca dumneavoatra, ca si consilier local, si venind din zona privata, deja sa fi pus un banut in contul Primariei pentru o sponsorizare", a declarat Catalina Lupascu.

Cand a auzit denumirea festivalului, schimbata din Summer Fest in September Fest, primarul Ovidiu Portariuc si consilierul Cosmin Andrei s-au amuzat copios. (foto jos)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
341

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
490

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
609

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...