Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE!

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE!

 Mihai Razvan Ungureanu  digi24.ro

Mihai Razvan Ungureanu si-a depus, luni, la Administratia Prezidentiala demisia din functia de director al Serviciului Roman de Informatii (SIE).

Informatia a fost confirmata la Realitatea TV de purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. Aceasta a precizat ca interimatul va fi asigurat de generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului SIE.

Purtatorul de cuvant de la Cotroceni a mai declarat ca presedintele Klaus Iohannis a acceptat demisia lui Mihai Razvan Ungureanu, dar a refuzat sa spuna daca cei doi inalti demnitari au avut o discutie pe acest subiect.

"Nu pot sa confirm, nu pot sa fac declaratii suplimentare", a punctat purtatorul de cuvant, conform Ziare.com. Pana acum nu exista informatii cu privire la cauzele care au condus la aceasta demisie neasteptata.

Mihai Razvan Ungureanu a detinut pentru prima oara functia de director al SIE in 2007, cand a fost numit de fostul presedinte Traian Basescu. Al doilea mandat al sau a inceput in iulie 2015, la numirea actualului sef al statului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
470

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
595

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...