Mihaela Rădulescu: "La Monte Carlo nu simţi goana după mâncare ca în România"

Mihaela Rădulescu: "La Monte Carlo nu simţi goana după mâncare ca în România"
"Magia Crăciunului o simt mai aproape de suflet acolo unde este familia mea şi oamenii dragi mie, deci în România. Crăciunul despre asta este, şi fără familie ar fi tare trist şi absurd," a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu acordat site-ului evz.ro.

Iubita lui Dani Oţil nu poate să nu observe diferenţa dintre modul în care se pregătesc francezii pentru Crăciun şi ce se întâmplă an de an în ţara noastră: "Sărbătorile la Monte Carlo sunt diferite. Sunt multe elemente copleşitoare, mai ales în privinţa decorului stradal, al vitrinelor. Totul e făcut cu mult bun-gust şi n-ai cum să nu simţi o emoţie anume, mai ales că răsună muzica de sărbătoare de peste tot şi lumea e veselă, calmă, nicidecum agitată şi disperată să cumpere. Cumva, aici nu simţi goana aceea din România după mâncare şi nici nu stai la vreo coadă prin magazine".

Mihaela Rădulescu, care s-a stabilit la Monte Carlo, este gazda a trei emisiuni speciale de sărbători pe postul Antena 1. Vedeta revine în ţară pentru că nu concepe să petrecă un Crăciun departe de familie şi de oamenii dragi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
2

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
26

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
128

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...