Mihaela Hunca o infrunta pe Ada Macovei!

Mihaela Hunca o infrunta pe Ada Macovei!

MIHAELA HUNCA

Convinsa ca demiterea de pe functia de inspector scolar este o decizie politica, social-democrata Mihaela Hunca isi cauta dreptatea in instanta, cerand sa fie repusa pe postul pe care l-a ocupat prin concurs in cadrul ISJ Botosani!

"Astept raspunsul unei contestatii pentru decizia de eliberare a mea din functia de inspector scolar, pentru ca este o decizie nelegala, nedreapta si discriminatorie. Contractul meu de management la ISJ era pana in ianuarie 2013, in baza unui concurs. Eliberarea mea din functie nu respecta legislatia actuala si statutul personalului didactic. In acest sens am facut o contestatie la ISJ si pana pe 14 octombrie astept raspuns. Trebuie sa treaca cele 30 de zile, conform legii. Am incredere in justitie, in toate forumurile si imi fac dreptate conform legii. Eu am cerut revenirea mea pe post, sa se anuleze acea decizie de eliberare din functie", a precizat Mihaela Hunca.

Social-democrata Hunca a mai fost inspector scolar in perioada 2000-2003, precum si in perioada 2008-august 2010. In prezent, activeaza ca profesor de matematica la Liceul cu Program Sportiv Botosani.

La sfarsitul lunii august 2010, cand a fost destituita din functie, Mihaela Hunca declara pentru Stiri Botosani ca demiterea sa are caracter politic. "Din punct de vedere politic e clar ca nu corespund, ar fi bine sa intrebati si personalul nedidactic, care a fost dat afara tot pe criterii politice", declara Mihaela Hunca.

Conflict vechi intre cele doua doamne!

Conflictul dintre Mihaela Hunca si Ada Macovei este mai vechi, in noiembrie 2009 intre cele dou angajate ISJ izbucnind un alt scandal, pe care Mihaela Hunca il categorisea in acelasi mod: "o actiune politica". Atunci, Ada Macovei ii contesta Mihaelei Hunca valabilitatea unui concediu medical, in conditiile in care social-democrata fusese vazuta la un miting la Botosani al lui Mircea Geana. 

"Este o actiune politica. Este adevarat ca am probleme cu sanatatea si aveam nevoie sa-mi vad de problemele de sanatate, am fost la medicul de familie, am obtinut trei zile de concediu si mi s-a dat si tratament. Intr-adevar in acea perioada a venit si domnul Geoana si pe raspunderea mea, pentru ca aveam acolo si medic, si am riscat sa merg la acea intrunire, deci nu a fost in timpul serviciului. Doamna Macovei nu-mi poate contesta nici boala, nici faptul ca eu vreau sa-mi vad de sanatate", se apara Mihaela Hunca in noiembrie 2009.

 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
279

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
777

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...