Mihaela Huncă, despre scandalul de la Şcoala nr. 7: "Sper ca cei de la şcoală şi de la Poliţie să fie fermi"

Mihaela Huncă, despre scandalul de la Şcoala nr. 7: "Sper ca cei de la şcoală şi de la Poliţie să fie fermi"
Cazul de la Şcoala nr. 7 din municipiul Botoşani a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Inspectorul general al ISJ, Mihaela Huncă, a anunţat că Inspectoratul monitorizează activitatea Comisiei de disciplină care a fost constituită la nivelul unităţii de învăţământ pentru a stabili dacă cele sesizate de părinţii unei eleve se confirmă.

Profesorul de muzică Alexandru Boatcă este acuzat de părinţii unei copile de clasa a V-a că luni, în timpul orei, ar fi prins-o pe aceasta de păr şi ar fi tras-o din bancă până la tablă.

Profesorul de muzică a fost anchetat şi în trecut de Comisia de disciplină, pentru comportament neadecvat şi pentru că a venit la ore sub influenţa băuturilor alcoolice.

“Am fost informaţi de un posibil act de agresiune asupra unei eleve. Ştiu că la nivelul unităţii de învăţământ s-a constituit o comisie de disciplină. Acest caz este preluat şi de către Poliţie şi Inspectoratul Şcolar monitorizează cu atenţie activitatea comisiei. Ştiu că acest profesor a mai fost supus analizei Comisiei de disciplină. De fiecare dată primeşte şi certificatele că este apt de a lucra în sistemul de învăţământ. Eu sper ca de această dată atât cei de la şcoală şi de la Poliţie să îşi facă treaba şi să fie foarte fermi", a declarat inspectorul general al ISJ, Mihaela Huncă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
200

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
97

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
327

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...