Microbuzele pentru transportul elevilor, verificate de polițiști înaintea anului școlar! (video)

Dispoziția de verificare a acestor mijloace de transport a fost dată de șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn Tudor.

Pe 9 septembrie elevii se întorc în bănci și foarte mulți dintre ei depind de navetă. Ceea ce înseamnă că pentru siguranța copiilor, microbuzele de transport elevi trebuie să fie în cea mai bună stare.

În acest sens, comisar șef de poliție Costîn Tudor, șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, a emis o dispoziție prin care toate mașinile care transportă elevii să fie verificate până pe data de 4 septembrie.

Aș vrea să vă spun că prin dispoziția conducerii IPJ Botoșani toate mijloacele de transport elevi vor fi verificate până pe data de 4 septembrie, aspect care va fi urmărit atât prin fotografierea acestor mijloace de transport, cât și prin atenționarea tuturor șefilor de UAT-uri pentru remedierea tuturor defecțiunilor”, a declarat comisar șef de poliție Costîn Tudor, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unde vor învăța de luni elevii unui renumit colegiu din Botoșani, ping-pong pentru găsirea soluțiilor! (foto, video)

astăzi, 16:09

Deși anul școlar a început pe data de 9 septembrie și se discută despre relocarea elevilor din municipiul reședință de județ de luni de zile, la Colegiul Național „Mihai Eminescu&...

PNL Botoșani începe cu prezentarea membrilor Biroului Politic Local. Avocat Mirela Lăcătușu: „Echipa nou formată are un suflu care mi se potrivește” (foto, video)

astăzi, 15:17

Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a început prezentarea noilor membri ai Biroului Politic Local. Vineri dimineață la sediul de campanie a avut loc o conferință de...

Botoșani: Peste 100.000 de hectare de culturi agricole, grav afectate de seceta pedologică!

astăzi, 12:32

La nivelul județului nostru, cultura de primăvară este cu mult mai afectată decât cea de toamnă. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, pentru culturile de primăvar...