Microbuze puse la dispoziția botoșănenilor care doresc să ajungă, în weekend, la Târgul de la Popăuți

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care doresc să ajungă, în acest weekend, la Târgul Regional de Zootehnie, utilaje agricole și produse tradiționale, dar și pentru a evita aglomerația în zona Stațiunii de Cercetare de la Popăuți, au fost puse la dispoziție microbuze care vor ajunge la târg.

Potrivit organizatorilor evenimentului, microbuzele speciale de transport persoane sunt puse la dispoziție de SC Microbuzul. Traseul pe care vor circula este Primăverii (capăt 1) – Piața Mare – Grivița – Popăuți și retur.

În cursul zilei de 29 aprilie vor circula începând cu ora 10, din oră în oră, iar duminică, 30 aprilie, vor circula tot începând cu ora 10:00, însă din 30 în 30 de minute.

Transportul este în regim de transport local .

„Este o măsură care să evite aglomerația în cele 2 zile în preajma Stațiunii de Cercetare Popăuți”, transmite Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare și Dezvoltare din Popăuți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Focar de pestă porcină confirmat într-o comună din Botoșani, autorități băgate în ședință! (foto, video)

astăzi, 15:45

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat prezența unui focar de pestă porcină la două exploatații de porci din comuna Corni. Ovidiu Aionițoaie, directorul adjunct al Direcție...

Șefa UPU Botoșani, avertisment pentru personalul sanitar: „Trebuie să facem o investiție în comportament” (video)

astăzi, 15:32

Atitudinea cadrelor medicale față de pacienți a fost dintotdeauna o problemă dezbătută în spațiul public. Lucrurile s-au accentuat din luna august a anului 2023, atunci când Alexand...

Asistenții din școlile postliceale, slab pregătiți pentru muncă. Medic din Botoșani: „Trebuie să le dăm o șansă și să îi creștem” (Video)

astăzi, 12:07

Cel puțin asta afirmă medicii șefi de secție din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani. Dr. Ramona Guraliuc, șefa UPU-SMURD, susține că învățământul &...