Microbuz scolar "tras pe dreapta" de primar

In timp ce microbuzele scolare sunt in continuare o problema cu care se confrunta multe administratii din judetul Botosani, la Prajeni microbuzul este tras pe dreapta de luni bune.

Din acest motiv, elevii din satele Luparia si Cimapeni sunt nevoiti sa merga pe jos pana la scoala, fiind un adevarat calvar pentru ei, mai ales pe timpul iernii.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean sustin ca de vina pentru toata aceasta situatie este primarul, care nu dopreste sa plateasca nici taxele si nici intretinerea microbuzului, care este in perfecta stare de functionare. Pe de alta parte, primarul sustine ca nu dispune de resurse financiare pentru combustibil.

In cazul in care microbuzul nu va fi folosit pentru transportul elevilor, va fi redistribuit, cel mai probabil la Braesti.

"Microbuzul scolar este distribuit pentru transportul elevilor, nu sa stea pe butuci. Daca intr-o saptamana-doua nu va fi folosit, vom face demersuri pentru a-l redistribui", a spus Daniel Botezatu, inspector scolar adjunct al ISJ. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Legenda Cetății Neamțului” se joacă două zile pe scena Teatrului „Vasilache”! (foto)

astăzi, 17:50

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Sute de botoșăneni sancționați de polițiști week-end-ul trecut!

astăzi, 17:15

În week-end-ul care a trecut, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la aproximativ 100 de evenimente, majoritatea sesizate pri...

La un pas de a provoca o tragedie,pericol oprit de un jandarm aflat în timpul liber!

astăzi, 16:18

Duminică seară,27 octombrie, în timp ce se deplasa dinspre orașul Săveni spre municipiul Botoșani, un subofițer jandarm aflat în  timpul liber a observat în trafic, î...