Meteo: Weekend cu ploi în toată țara

Meteo: Weekend cu ploi în toată țara

Avem parte de ploi si in zilele urmatoare, weekendul anuntandu-se unul cu averse multe. Si inceputul saptamanii vitoare va fi la fel. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o informare meteorologica de ploi valabila pentru toata tara pana luni la ora 10:00.

Pentru vineri se prognozeaza maxime de 16 de grade in Moldova, 18 in Maramures, 16 in Crisana, 19 in Transilvania, 15 in Banat, 19 in Oltenia, 18 in Muntenia si 17 grade in Dobrogea.

Sambata vor fi maxime de 15 de grade in Moldova, 17 in Maramures, 16 in Crisana, 18 in Transilvania, 16 in Banat, 15 in Oltenia, 17 in Muntenia si 16 grade in Dobrogea.

In judetul Botosani, vineri, cerul va fi mai mult noros și pe spații restrânse va ploua. Potrivit Meteo Nord-Est, ziua și în prima parte a nopții vântul va prezenta intensificări din nord-vest. Temperaturile se vor situa sub mediile multianuale ale acestei perioade. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 10 grade, iar minimele vor coborî până spre 5 grade.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
20

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
988

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
200

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...