Meteo: Ce temperaturi ne aduce prima canicula din luna lui Cuptor la Botosani!

Dupa un weekend cu vreme numai buna de iesit la iarba verde, incepem o saptamana cu zile in care temperaturile vor fi caniculare.

Luni, in tara, maximele termice vor fi cuprinse intre 27 si 34 de grade in vestul si in sud-vestul tarii, in vreme ce cele minime se vor incadra intre 10 si 21 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare doar in a doua parte a zilei, innorari ce se vor semnala in zonele de deal si de munte, pe arii restranse. Aici vor cadea averse, vor fi descarcari electrice si scurte intensificari de vant.

La Botosani, temperatura maxima va fi de 30 de grade. Minima zilei va fi de 16 grade. La Dorohoi temperatura maxima va fi de 29 de grade.

Marti, in tara, vremea se mentine la fel de calduroasa, cu maxime cuprinse intre 27 si 34 de grade si minime ce se vor incadra intre 11 si 21 de grade.

Cerul se va innora in a doua parte a zilei, in jumatatea vestica a tarii, unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului sunt sanse de ploi izolate, insa doar dupa-amiaza.

La Botosani se anunta 29 de grade, in timp ce temperatura cea mai scazuta va fi de 17 grade. La Dorohoi temperatura maxima va fi de 28 de grade.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

Tuesday, 8 October 2024

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

Tuesday, 8 October 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

Tuesday, 8 October 2024

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...