Mesajul lui Nicu Pavil: S-a strans toata suma pentru operatie. Multumesc tuturor!

Mesajul lui Nicu Pavil: S-a strans toata suma pentru operatie. Multumesc tuturor!
Momente de bucurie si speranta in familia lui Nicu Pavil! S-au strans toti banii necesari operatiei, suma de 40.600 de euro!

Urmeaza operatia si recuperarea dupa operatie. Desi parea o suma imposibil de atins intr-o societate tot mai stransa in propria saracie, am dovedit ca suflet langa suflet inseamna iubire de aproapele, inseamna compasiune si, mai ales, dorinta de a fi alaturi de copiii nostri.

"In viata sunt multe provocari si multe momente in care esti pus la incercare, de aceea trebuie sa tii mereu capul sus si sa gandesti pozitiv si sa fii optimist. Vreau sa va multumesc tuturor celor care au fost langa mine (de la mic la mare). Multumesc tuturor din suflet. Anunt ca s-a strans toata suma. Va multumesc. O sa public cand o sa aflu data operatiei. Multumesc din suflet inca o data. Multumesc tuturor, de la copii la institutii mari. Multumesc. Va doresc numai sanatate si fericire", transmite Nicu Pavil.

Nicu Pavil a fost diagnosticat cu neurinom acustic-vestibular stang, situat intre nervul auditiv si nervul creierului mic.

Citeste aici povestea lui Nicu Pavil

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
307

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
283

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...