Mesajul inspectorului general al ISJ, de 1 Iunie

Mesajul inspectorului general al ISJ, de 1 Iunie
 Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, a ţinut să transmită un mesaj, cu prilejul zilei de 1 Iunie, copiilor, părinţilor şi dascălilor.

 Redăm mai jos mesajul:

"1 iunie este ziua când întreaga comunitate sărbătorește Ziua Copilului. Pentru profesori, însă, o zi dedicată copilului nu aparține timpului, deci nu poate fi găsită la o anume dată, pentru simplul motiv că ea se regăsește în fiecare zi de școală. Pentru părinți, Ziua Copilului este în fiecare zi.

Cred, în afara evidențelor amintite, că rolul acestei sărbători, căci despre o sărbătoare este vorba, fără îndoială, este de a ne bucura împreună alături de cei care, așa cum am afirmat în repetate rânduri, reprezintă viitorul acestui neam!

  Dar 1 iunie este și ziua când trebuie să ne amintim că nu am făcut, încă, suficient pentru copiii noștri, că trebuie să ne sacrificăm în continuare, alături, părinți, profesori și autorități, pentru a le oferi stabilitate, educație eficientă și performantă și siguranța, nu doar speranța, unui viitor mai bun de unde să preia ei, în tihnă, ștafeta.

Mulțumesc, încă o dată, dascălilor botoșăneni pentru frumoasele lecții de demnitate și sacrificiu pe care ni le-au predat în anul acesta școlar, mulțumesc elevilor botoșăneni pentru rezultatele naționale care ne-au făcut mândri, deopotrivă, profesori și părinți, și urez mulți ani frumoși tuturor copiilor, mici și mari, din România!"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
274

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
424

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
562

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...