Mesaj de condoleanțe din partea medicului Monica Adăscăliței la trecerea în neființă a fostului jurnalist Radu Doruleț

Mesaj de condoleanțe din partea medicului Monica Adăscăliței la trecerea în neființă a fostului jurnalist Radu Doruleț

Medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a fostului jurnalist Radu Doruleț.

Redăm mai jos mesajul acesteia:

Am aflat cu tristețe fără margini de decesul jurnalistului Radu Doruleț, un om deosebit. Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celor care au plecat dintre noi. Fie ca dragostea rudelor și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care familia are nevoie în aceste zile de mare durere sufletească.

De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnească-se în pace!”

Reamintim faptul că Radu Doruleț suferea de o boală cumplită, numită scleroză laterală amiotrofică (SLA), o boală neurodegenerativă progresivă, care a avut un impact devastator asupra sănătății sale. A luptat cu curaj împotriva acestei boli nemiloase și a căutat sprijin financiar pentru a accesa tratamente costisitoare, cum ar fi medicamentul Edaravone. Pentru procurarea tratamentului costisitor, a fost ajutat de mii de donatori, prin intermediul Asociației „Salvează o Inimă”, coordonată de Vlad Plăcintă.

Radu Doruleț este cunoscut în comunitate pentru activitatea de 15 ani în diferite instituții de presă, urmată de o carieră de consilier în administrație și politică.

Radu Doruleț a fost un membru activ al comunității și a susținut diferite cauze umanitare și proiecte locale. A fost un om angajat și empatic, ceea ce l-a făcut să fie iubit și respectat de mulți, după cum îl prezintă apropiații.

Lupta cu boala cruntă a fost pierdută, în noaptea de luni spre marți, pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență. Fostul jurnalist avea 53 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Țeava de apă uscată din fața porții. Cod Roșu de caniculă… fără apă în satele din Botoșani!

astăzi, 08:10
104

Dincolo de disconfortul termic, în multe județe a mai apărut o problemă: oamenii nu mai au apă.Țeava de apă uscată din fața porțiiSituația este dramatică în comuna Frumu...

Spania a devenit a patra oară campioană europeană. Anglia pierde a doua finală consecutivă!

astăzi, 07:37
85

Spaniolii au mai câştigat trofeul în 1964, 2008 şi 2012. Pe Olympiastadion, din Berlin, spaniolul Lamine Yamal a mai stabilit un record odată cu titularizarea în meciul de duminic...

Cozonacul de la Botoșani, premiat la Techirghiol. Festivalul Plăcintelor a atras ca un magnet turiștii aflați pe litoral (Video)

astăzi, 07:22
154

Orașul Techirghiol a atras ca un magnet turiștii la Festivalul Plăcintelor, aflat la a III-a ediție. Organizat în centrul stațiunii, la frumosul eveniment atracția principală a fost repre...