Mesaj de condoleanțe din partea medicului Monica Adăscăliței la trecerea în neființă a fostului jurnalist Radu Doruleț

Medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a fostului jurnalist Radu Doruleț.

Redăm mai jos mesajul acesteia:

Am aflat cu tristețe fără margini de decesul jurnalistului Radu Doruleț, un om deosebit. Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celor care au plecat dintre noi. Fie ca dragostea rudelor și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care familia are nevoie în aceste zile de mare durere sufletească.

De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnească-se în pace!”

Reamintim faptul că Radu Doruleț suferea de o boală cumplită, numită scleroză laterală amiotrofică (SLA), o boală neurodegenerativă progresivă, care a avut un impact devastator asupra sănătății sale. A luptat cu curaj împotriva acestei boli nemiloase și a căutat sprijin financiar pentru a accesa tratamente costisitoare, cum ar fi medicamentul Edaravone. Pentru procurarea tratamentului costisitor, a fost ajutat de mii de donatori, prin intermediul Asociației „Salvează o Inimă”, coordonată de Vlad Plăcintă.

Radu Doruleț este cunoscut în comunitate pentru activitatea de 15 ani în diferite instituții de presă, urmată de o carieră de consilier în administrație și politică.

Radu Doruleț a fost un membru activ al comunității și a susținut diferite cauze umanitare și proiecte locale. A fost un om angajat și empatic, ceea ce l-a făcut să fie iubit și respectat de mulți, după cum îl prezintă apropiații.

Lupta cu boala cruntă a fost pierdută, în noaptea de luni spre marți, pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență. Fostul jurnalist avea 53 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două școli și o grădiniță din Botoșani primesc bani de la Guvern pentru a-și construi sau repara toaletele!

astăzi, 08:54

Guvernul alocă peste 4 milioane de lei prin hotărâre (HG) pentru ca 51 de școli din țară care au latrine în anul 2024 să-și construiască toalete. HG a fost publicată în M...

Imagini spectaculoase cu Luna Vânătorului deasupra Botoșaniului! (Foto)

astăzi, 08:30

”Astăzi este cea mai mare superlună din 2024, numită și Luna Vânătorului. Câteva cadre surprinse la răsăritul lunii deasupra Botoșaniului”, a transmis Silviu Foca, auto...

România, „vicecampioană" la morții de pe șosele. „Se ascunde adevărata problemă!"

astăzi, 07:58

România se află la coada clasamentului, la nivelul Uniunii Europene, când vine vorba despre siguranța rutieră. Ultimul loc este Bulgaria, cu 82 de morți la milionul de locuitori, lipit...