Mesaj de condoleanțe din partea medicului Monica Adăscăliței la trecerea în neființă a fostului jurnalist Radu Doruleț

Mesaj de condoleanțe din partea medicului Monica Adăscăliței la trecerea în neființă a fostului jurnalist Radu Doruleț

Medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a fostului jurnalist Radu Doruleț.

Redăm mai jos mesajul acesteia:

Am aflat cu tristețe fără margini de decesul jurnalistului Radu Doruleț, un om deosebit. Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celor care au plecat dintre noi. Fie ca dragostea rudelor și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care familia are nevoie în aceste zile de mare durere sufletească.

De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnească-se în pace!”

Reamintim faptul că Radu Doruleț suferea de o boală cumplită, numită scleroză laterală amiotrofică (SLA), o boală neurodegenerativă progresivă, care a avut un impact devastator asupra sănătății sale. A luptat cu curaj împotriva acestei boli nemiloase și a căutat sprijin financiar pentru a accesa tratamente costisitoare, cum ar fi medicamentul Edaravone. Pentru procurarea tratamentului costisitor, a fost ajutat de mii de donatori, prin intermediul Asociației „Salvează o Inimă”, coordonată de Vlad Plăcintă.

Radu Doruleț este cunoscut în comunitate pentru activitatea de 15 ani în diferite instituții de presă, urmată de o carieră de consilier în administrație și politică.

Radu Doruleț a fost un membru activ al comunității și a susținut diferite cauze umanitare și proiecte locale. A fost un om angajat și empatic, ceea ce l-a făcut să fie iubit și respectat de mulți, după cum îl prezintă apropiații.

Lupta cu boala cruntă a fost pierdută, în noaptea de luni spre marți, pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență. Fostul jurnalist avea 53 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interviu cu un botoșănean, make-up artistul vedetelor din capitală. „Sunteți frumoase, fetelor!” (foto)

Luni, 4 Decembrie 2023
1317

Alexandru Tanasă sau Alex, așa cum îi spun apropiații, este din comuna Drăgușeni, județul Botoșani și se poate lăuda cu un palmares impresionant la vârsta lui. Și-a dorit să fie...

Ample acțiuni cu polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, s-a lăsat cu amenzi și permise reținute

Luni, 4 Decembrie 2023
301

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 7 acțiuni punctuale în Darabani, Săveni, Botoșani, Flămânzi, Bucecea și Dorohoi, în cadrul acțiunii BLOCADA,...

(Și) personalul TESA de la „Mavromati” continuă protestele (foto, video)

Luni, 4 Decembrie 2023
104

Continuă protestele și la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani. Personalul TESA a ieșit, pentru a 11-a zi, în fața unității sanitare în semn de prote...