Mercedes incendiat la beţie! Incendiatorul a ajuns sub control judiciar

Mercedes incendiat la beţie! Incendiatorul a ajuns sub control judiciar
Consumul de alcool nu face bine nimănui, însă în cazul unora, tulburările cauzate de "grade" le provoacă şi probleme penale.

I
s-a întâmplat unui botoşănean chiar duminică noaptea, atunci când, "încălzit" fiind, a pus ochii pe un autovehicul, Mercedes Benz C180, parcat pe o alee paralelă cu strada Cuza- Vodă, lângă blocul în care locuia proprietarul maşinii, un cetăţean turc. Cu un PET de un litru, plin cu benzină, Liviu B. a stropit autovehiculul cu lichidul inflamabil şi i-a dat foc, distrugerile fiind estimate la 2.000 de euro.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului i-au luat urma autorului, ba au aflat că botoşăneanul fusese condamnat în martie la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru nişte înşelăciuni, aflându-se în perioada termenului de încercare, în care ar fi trebuit să-şi vadă de treburi, nu de comiterea de alte infracţiuni.

Tocmai pe asta a marşat procurorul care a cerut instanţei aprobarea arestării preventive: persistenţa infracţională şi dispreţ faţă de normele juridice, distrugerea unui autoturism prin incendiere, prin punerea în pericol a altor autoturisme parcate în apropiere, comiterea faptei la adăpostul nopţii, sperând că nu va fi identificat de eventualii martori.

Instanţa a apreciat însă că arestul preventiv ar fi o măsură prea dură, astfel că a dispus ca Liviu B. să fie plasat sub control judiciar. Adică "aproape liber".

Citeşte şi: Mercedes în FLĂCARI în centrul orașului! Oamenii legii iau în calcul inclusiv o incendiere! FOTO, VIDEO 

 

Spune-ne opinia ta